PORTAL

Sankt Eriksplan 1 har varit en krogadress sedan tidigt 60-tal. I juli 2015 tog Klas Lindberg över restaurangen och efter omfattande renoveringar öppnade dörrarna till Portal i augusti 2016. I augusti

Här lagas okomplicerad mat, med tydliga smaker och bra råvaror – med den gemensamma nämnaren att maten med enkelhet ska kombineras och lyftas av god dryck. Vi vill erbjuda och visa på en gastronomisk helhet.

Portal har öppet alla dagar i veckan och lämpar sig lika bra för små som stora sällskap, affärsluncher, spontanmiddagar i baren eller enklare vinhäng.

I augusti 2018 öppnade Portals andra del – ett efterlängtat komplement till restaurangen med bar, matstudio och en separat matsal. Mer information om det HÄR

MAT & DRYCK

Hos oss är råvaran viktig, oavsett om det är grönsaker, kött eller fisk får kvalitet och ekologi styra valet. Menyn är indelad i förrätter, varmrätter och desserter vilka kompletteras med flertalet rätter på en svart tavla.

På Portal tillagas alla rätter med laktosfria mejeriprodukter och flera av rätterna kan göras vegetariska.

Portal är en kontantfri krog – endast kortbetalning.

KvällsmenyLunchmenyVinlista

”Det här har jag drömt om hela mitt liv. På portal kommer maten vara vällagat okomplicerad, hela tiden med smaken i fokus…”

Klas Lindberg

KONTAKT

Du når oss på Portal via mail, post och sociala medier.
Hör gärna av dig om du har några frågor.

Portal Restaurant
St Eriksplan 1
113 20 Stockholm
08-30 11 01

info@portalrestaurant.se

Öppettider

Måndag: 11:15- 23:00
Tisdag till Fredag : 11.15–00.00
Lördag: 17.00-00.00
Söndag: 17.00-23.00

Prenumerera på Portals nyhetsbrev

Fyll i din e-post för att ta del av Portals utskick av nyheter, lunchmenyer och erbjudanden. Vi sparar och använder endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev om Portal. Du kommer få e-post för att bekräfta din prenumeration.