FÖRRÄTTER

FÖRRÄTTER

BLÅMUSSLOR
marinerade
blekselleri, gurka & libbsticka
165

TOMATER
färska & semitorkade
purjolök, chili & dragon
145

KALLRÖKT LAX
”love stew”
amandinepotatis, äggkräm & forellrom
185

RÅBIFF
liten/stor
rödkål, dragon & pepparrot
175/255

VARMRÄTTER

ZUCCHINI
”cordon bleu”
kantareller, wrångebäckost & bakad lök
245

KUNGSFLUNDRA
i skummig skaldjurssås
fänkål, lökkrokett & saffran
275

GÖS

från Mälaren
broccoli, kungsmussling & vitlök
295

FRANSK VAKTEL
urbenad & fylld
vaxbönor, rotselleri & körsbär
315

HÄNGMÖRAT NÖTKÖTT
se svarta tavlan för kvällens vikter
mangold, picklad silverlök, krispigt potatisskal & kantarellsmör
(tillagningstid ca 50 minuter)
2 kr / gram

DESSERTER

CHOKLAD
bavaroise
valenciamandlar, maräng & olivolja
105

FLÄDER
på tre sätt
vit choklad*, karamell & Moscato d´Asti
105

JORDGUBBAR & BLÅBÄR
glace au four för två
havrekaka, lemon curd & rom
240

OST
i bit
se svarta tavlan för dagens sorter
75
+ 35 kr för kompott & knäcke

CRÈME CANELLÉ
40

CHOKLADTRYFFEL
40