FÖRRÄTTER

HAVSKRÄFTOR
friterade
sallat, gurka & dill
155 / 230

SALMALAX
sashimi
gurka, äpple & pepparrot
160

KALVBRÄSS
”love stew”
amandinepotatis, ägg & nässlor
185

NÖTINNANLÅR
handskuren råbiff
rödbeta, vattenkrasse & akvavit
185/265

VIT SPARRIS
AA
grön sparris, levainbröd & kummin
175

VARMRÄTTER

FLÄSKSIDA
friterad
rotselleri, rabarber & senap
255

TORSK
eld & rök
gurka, mandel & vitlök
285

JORDÄRTSKOCKA
terrin
sommarkål, gotlandslinser & dijonsenap
220

LAMMSTEK & BRINGA
från Välnäs Gård
gulbeta, rädisor & dill
295

GÖS
från Mälaren
spetskål, primörbetor & havre
295

FRANSK VAKTEL
urbenad & fylld
persiljerot, bovete & ramslök
315

HÄNGMÖRAT NÖTKÖTT
se svarta tavlan för kvällens vikter
champinjon XXL, saltgurka & löksmör
(tillagningstid ca 50 minuter)
2 kr / gram

DESSERTER

CHOKLAD
after eight
päron, mintkyss & mörk karamell
120

RABARBER
inlagda
sockerkaka, grädde & campari
95

JORDGUBBAR 2017
glace au four för två
citron, vanilj & rom
240

OST
i bit
se svarta tavlan för dagens sorter
75
+ 35 kr för kompott & knäcke

CRÈME CANELLÉ
40

CHOKLADTRYFFEL
40