FÖRRÄTTER

PILGRIMSMUSSLA
ur skalet
äpple, pepparrot & soya
195 kr

PRINSESSÄGG
pocherat
murklor & ramslök
145 kr

RÅBIFF
blandas i matsalen
nötinnanlår, gurka & pepparrot
165 kr

”LOVE STEW”
i gjutjärnspanna
potatis, ägg & Kalixlöjrom
155 kr

VARMRÄTTER

SVARTROT
frasig
bönor, mynta & brödvinägrett
195 kr

FRANSK VAKTEL
urbenad & fylld
jordärtskocka, lök & murklor
295 kr

VÅRLAMM
från Mälardalen
potatiskrokett, tomat & rökt lök
285 kr

SKREI
pannstekt
ostron, sjökorall & vitt vin
265 kr

FRÖYALAX
eldad
spetskål, hjärtmussla & forellrom
265 kr

DESSERTER

OST
se tavlan för dagens sorter
45 kr

GLASRABARBER
första svenska
vaniljglass, ingefära & mandel
105 kr

SVARTVINBÄR
frisk
vit choklad, yoghurt & kakao
115 kr

GLACE AU FOUR
för två
citrus, maräng & rom
230 kr

CRÈME CANELLÉ
mini
vanilj, karamell & citron
35 kr