FÖRRÄTTER

PILGRIMSMUSSLA
sotad
citronskum, forellrom & fänkål
175

GETOST
från Dalsspira mejeri
gulbeta, rosenkvitten & dragon
155

JORDÄRTSKOCKA
”love stew”
gotländsk potatis, rökt äggkräm & sikrom
185


RÅBIFF

liten/stor
rödkål, kantareller & cognac
175/255

VARMRÄTTER

ZUCCHINI
”cordon bleu”
kantareller, wrångebäckost & bakad lök
245

KUNGSFLUNDRA
i skummig skaldjurssås
fänkål, lökkrokett & saffran
295

LUBB

bakad
jordärtskocka, krabba & grönkål
275

FRANSK VAKTEL
urbenad & fylld
blomkålspuré, picklad rotselleri & gremolata
315

HÄNGMÖRAT NÖTKÖTT
se svarta tavlan för kvällens vikter
mangold, picklad silverlök, krispigt potatisskal & kantarellsmör
(tillagningstid ca 50 minuter)
2 kr / gram

DESSERTER

CHOKLAD
panna cotta
svarta vinbär, granola & syrad grädde
105

NYPON
kyld soppa
brioche, mandelkrokant & vaniljglass
105

RED LOVEÄPPLE
bakat till 85 grader
smörkräm, kavring & calvados
110

OST
i bit
se svarta tavlan för dagens sorter
75
+ 35 kr för kompott & knäcke

CRÈME CANELLÉ
40