FÖRRÄTTER

BLÅMUSSLOR
marinerade
blekselleri, gurka & libbsticka
165

TOMATER
färska & semitorkade
purjolök, chili & dragon
145

JORDÄRTSKOCKA
”love stew”
gotländsk potatis, rökt äggkräm & sikrom
185


RÅBIFF

liten/stor
rödkål, kantareller & cognac
175/255

VARMRÄTTER

ZUCCHINI
”cordon bleu”
kantareller, wrångebäckost & bakad lök
245

KUNGSFLUNDRA
i skummig skaldjurssås
fänkål, lökkrokett & saffran
275

GÖS

från Mälaren
broccoli, kungsmussling & vitlök
295

FRANSK VAKTEL
urbenad & fylld
blomkålspuré, picklad rotselleri & gremolata
315

HÄNGMÖRAT NÖTKÖTT
se svarta tavlan för kvällens vikter
mangold, picklad silverlök, krispigt potatisskal & kantarellsmör
(tillagningstid ca 50 minuter)
2 kr / gram

DESSERTER

CHOKLAD
panna cotta
svarta vinbär, granola & syrad grädde
105

NYPON
kyld soppa
brioche, mandelkrokant & vaniljglass
105

JORDGUBBAR & BLÅBÄR
glace au four för två
havrekaka, lemon curd & rom
240

OST
i bit
se svarta tavlan för dagens sorter
75
+ 35 kr för kompott & knäcke

CRÈME CANELLÉ
40

CHOKLADTRYFFEL
40