FÖRRÄTTER

PILGRIMSMUSSLA
sotad
citronskum, forellrom & fänkål
175

GULBETA
bakad & semitorkad
getost, rosenkvitten & dragon
155

LÖJROM
från Kalix
gravad röding, jordärtskocka & brioche
225

RÅBIFF

liten/stor
rödkål, kantareller & cognac
175/255

Se vår SVARTA TAVLA för fler rätter

VARMRÄTTER

SPAGETTIPUMPA
från Sunnasjö gård
säsongens svampar, fårost & tryffel
245

LUBB
bakad
fylld jordärtskocka, krabbragu & grönkål
275

FRANSK VAKTEL
urbenad & fylld
rotselleri, vinteräpple & tryffel
315

HÄNGMÖRAT NÖTKÖTT
se svarta tavlan för kvällens vikter
potatistrassel, karamelliserad spetskål & svampsmör
(tillagningstid ca 50 minuter)
2 kr / gram

DESSERTER

SOMMARENS BÄR
som en romtopf
ingefärskaka, choklad & gräddfilsgrädde
105

MANDELMUSSLA
nygräddad
nyponsorbet, maränggrädde & punschcurd
105

OST
i bit
se svarta tavlan för dagens sorter
75
+ 35 kr för kompott & knäcke

CRÈME CANELLÉ
40