FÖRRÄTTER

BLÅMUSSLOR
gratinerade
vitlök, persilja & citron
155

FORELL
varmrökt & gravad
gulbeta, tunnbröd & smörgåskrasse
175

HAVSKRÄFTA
”love stew”
amandinepotatis, ägg & silverlök
185

NÖTINNANLÅR
handskuren råbiff
rödbeta, vattenkrasse & akvavit
185/265

TOPPMURKLA
fylld
silverlök, parmesan & dragon
175

VARMRÄTTER

FLÄSKSIDA
friterad
rotselleri, rabarber & senap
255

SKREI
eldad
gurka, hjärtsallat & vitt vin
285

ROTSELLERI
örtbakad
getost, mandel & vitlök
220

LAMMSTEK & BRINGA
från Välnäs Gård
gulbeta, rädisor & dill
295

RÖDING
sotad
stenbitsrom, grönkål & smör
295

FRANSK VAKTEL
urbenad & fylld
persiljerot, vårlök & ramslök
315

HÄNGMÖRAT NÖTKÖTT
se svarta tavlan för kvällens vikter
champinjon XXL, saltgurka & löksmör
(tillagningstid ca 50 minuter)
2 kr / gram

DESSERTER

CHOKLAD
ljus & mörk
björnbär, portvin & vanilj
120

PÄRON
frusen
lingon, färskost & karamell
95

CITRUSFRUKTER
glace au four för två
vanilj & cointreau
240

OST
i bit
se svarta tavlan för dagens sorter
75
+ 35 kr för kompott & knäcke

CRÈME CANELLÉ
40

CHOKLADTRYFFEL
40