BAR

Genom stora fönster är baren och restaurangen så gott som sammankopplade. Från baren ser du in på krogen och tvärt om. Portal Bar är restaurangens busiga småsyskon, med mörkt blåa väggar, vackra kopparlampor och en enorm takmålning av Jesper Waldersten. Här kan du ha en helkväll, börja, pausa eller avsluta. Det serveras smårätter från ett öppet kök och dryck spills över en djup bardisk. Här finns nordiskt hantverksöl, cocktails och en varierande vinlista med mycket alternativ på glas.

STUDIO

Vårt välutrustade studiokök är platsen där vi utvecklar vår egen matlagning och tekniker. Men det är också en plats som lämpar sig utmärkt för helkvällar, matlagningskurser, studiofotografering och mingel. Exempelvis så här:

FÖRE: Krögare Klas Lindberg menar bestämt att en måltid bäst börjar i köket. Med en kock framför spisen och god dryck i handen – så att du som gäst får dofta, smaka, titta och fråga innan middagen börjar. En inledning vid spisen är vårt sätt att addera ”matlagningskurs” till måltiden. Här är hantverket i fokus, vi delar med oss av våra bästa tips och inleder med gemensam matlagning i vårt nya studiokök.

Denna inledning tar drygt en timme kan bokas i samband med säsongens menyer i Studion och Stora Bordet.
Priset är 550 kr per person, ink moms, och då ingår ett glas champagne. Är ni ett sällskap på över 12 personer börjar ni i studioköket för att senare slå er ned vid Stora Bordet.

HELKVÄLL: Är du ett sällskap på till 12 personer är det här du sitter och njuter av säsongens menyer (se höger). Kompletteras gärna med ”inledningen vid spisen”.

Fler möjligheter:

MÖTESRUM: Bokar du ett möte så blir både baren och det stora bordet tillgängligt, de kan med fördel användas som mötesrum och konferenslokal. Här finns en stor tv-skärm för presentation eller nöje. På morgonen lyfter kockarna ut bullar ur ugnen och kaffet är nybryggt. Lunchen äter du antingen runt det stora bordet, i baren eller på restaurangen. På eftermiddagen dukar vi upp bardisken med smårätter och kylda drycker.
Tillgängligt från kl 8-16. Priser från 5000 kr.

MINGELFEST: Hyr hela lokalen, med bar, studio och det stora borden – alla tre etage och mingla, lansera eller kalasa en hel kväll. Upp till 90 personer. Pris på förfrågan.

Maila info@portalrestaurant.se

STORA BORDET

Portals privata del, ett halvt etage ovanför baren med utsikt över Atlas kan rymma upp till 34 personer. Här finns ett stort massivt bord för 26 personer och bredvid står ytterligare ett för åtta personer. Rummet är flexibelt och anpassas efter dina önskemål. Vår förhoppning är att du äter långlunch, middag, minglar, konfererar, lanserar och firar i detta rum.

NYHET LUNCH (mån-fre): Nu finns också möjlighet att dagtid ha hela bar- och stora bordet-delen för sig själv. Kanske börjar ni med tilltugg i bardisken, fortsätt med konferens, en presentation kring tv:n, lunch presenterad och serverad av våra kockar för att senare avslutat med kaffe och sötsaker vid de höga barborden? Nedan ser ni aktuell meny, som givetvis kan anpassas efter just ert upplägg. Minimum 12 personer.

Alla priser inkluderar moms.

För mer information och bokning maila info@portalrestaurant.se