PORTAL RESTAURANT

Sankt Eriksplan 1 har varit en krogadress sedan tidigt 60-tal. I juli 2015 tog Klas Lindberg över restaurangen och efter omfattande renoveringar öppnade dörrarna till Portal i augusti 2016.

Här lagas okomplicerad mat, med tydliga smaker och bra råvaror – med den gemensamma nämnaren att maten med enkelhet ska kombineras och lyftas av god dryck. Vi vill erbjuda och visa på en gastronomisk helhet.

Portal har öppet måndag till lördag och lämpar sig lika bra för små som stora sällskap, affärsluncher, spontanmiddagar i baren eller enklare vinhäng.

MAT & DRYCK

På Portal står råvaran alltid i fokus – oavsett om det är grönsaker, fisk eller kött väljs de utifrån kvalitet och ekologi. Menyn är indelad i förrätter, varmrätter och desserter och kompletteras alltid med en svart tavla med rätter som ändras dagligen.

Alla rätter tillagas med laktosfria mejeriprodukter. Vegetariska och veganska möjligheter finns alltid.

Portal är en kontantfri krog – endast kortbetalning.

Sällskap över 8 personer? Maila info@portalrestaurant.se för menyförslag. Titta också in möjligheterna i vårt studiokök och ”Stora Bordet” HÄR

KvällsmenyLunchmenyVinlista

”Det här har jag drömt om hela mitt liv. På Portal kommer maten vara vällagat okomplicerad, hela tiden med smaken i fokus…”

Klas Lindberg

KONTAKT

Du når oss på Portal via mail, post och sociala medier.
Hör gärna av dig om du har några frågor.

Portal Restaurant
St Eriksplan 1
113 20 Stockholm
08-30 11 01

info@portalrestaurant.se

Prenumerera på Portals nyhetsbrev

Fyll i din e-post för att ta del av Portals utskick av nyheter, lunchmenyer och erbjudanden. Vi sparar och använder endast din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev om Portal. Du kommer få e-post för att bekräfta din prenumeration.