STÖRRE SÄLLSKAP

PORTAL RESTAURANT
Stora sällskap har stora möjligheter på Portal. Den övre matsalen i restaurangen kan stängas av och upp till 35 personer kan sitta avskilt. Detta utan att tappa den härliga känslan av att sitta i en krogmiljö.

I slutet på augusti 2018 öppnade också Portals nya del, med bar, matstudio och en separat matsal.

PORTAL STUDIO
Vårt välutrustade studiokök är platsen där vi utvecklar vår egen matlagning och tekniker. Men det är också en plats som lämpar sig utmärkt för helkvällar, matlagningskurser, studiofotografering och mingel. Exempelvis så här:

Före: Vår krögare Klas Lindberg menar bestämt att en måltid bäst börjar i köket. Med en kock framför spisen och god dryck i handen. Så att du som gäst får dofta, smaka, titta och fråga, innan middagen börjar. Inled med drink, tilltugg och mingel innan du sedan fortsätter med middag på Portal eller vid det Stora Bordet.

Köksbordet: En helkväll i Studion går i maten och dryckens tecken. Vi öppnar ostron, grillar svampar, diskuterar vingårdslägen och djupdyker i livsviktiga frågor så som varför en mogen Hermitage är vansinnigt gott till grillat nötkött eller varför tunt skivad karljohansvamp med brynt smör och citron blir magi.

Upp till 12 personer kan vi vara och du har alltid sällskap av minst en kock, en sommelier och hela Portals vinlista. Vad kvällen handlar om bestämmer du själv eller tillsammans med oss.

PORTAL STORA BORD:
Portals privata del, ett halvt etage ovanför baren med utsikt över Atlas kan rymma upp till 38 personer. Här finns ett stort massivt bord för 28 personer och bredvid står ytterligare ett för 10 personer. Rummet är flexibelt och anpassas efter dina önskemål. Vår förhoppning är att du äter långlunch, middag, minglar, konfererar, lanserar och firar i detta rum. 

Mer information och prisexempel hittar du HÄR