PORTAL RESTAURANT

Sankt Eriksplan 1 har varit en krogadress sedan tidigt 60-tal. I juli 2015 tog Klas Lindberg över restaurangen och efter omfattande renoveringar öppnade dörrarna till Portal i augusti 2016.

Här lagas okomplicerad mat, med tydliga smaker och bra råvaror – med den gemensamma nämnaren att maten med enkelhet ska kombineras och lyftas av god dryck. Vi vill erbjuda och visa på en gastronomisk helhet.

Portal har öppet måndag till lördag och lämpar sig lika bra för små som stora sällskap, affärsluncher, spontanmiddagar i baren eller enklare vinhäng.

MAT & DRYCK – RÅVARAN ALLTID I FOKUS

På Portal står råvaran alltid i fokus – oavsett om det är grönsaker, fisk eller kött väljs de utifrån kvalitet och ekologi. Menyn är indelad i förrätter, varmrätter och desserter och kompletteras alltid med en svart tavla med rätter som ändras dagligen.

Vegetariska och veganska möjligheter finns alltid.

Portal är en kontantfri krog – endast kortbetalning.

Sällskap över 8 personer? Maila info@portalrestaurant.se för menyförslag. Titta också in möjligheterna i vårt studiokök och ”Stora Bordet” HÄR

Alla priser inkluderar moms.

Boka bord här.

Aktuella menyer: 

LUNCHMENYMIDDAGSMENYVinlista

”På Portal blir allt jag älskar; mat, dryck och
värdskap till en helhet  –
en naturlig mötesplats för flera olika tillfällen.
Oavsett om det är lunch, middag,
konferens eller barhäng
finns det unika
och hjärtliga upplägg som jag är stolt över.”

Klas Lindberg

KONTAKT

På Portal lagas okomplicerad mat, med tydliga smaker och bra råvaror. Maten ska med enkelhet kombineras och lyftas av god dryck – en gastronomisk helhet.

Vill du komma i kontakt med oss på Portal kan du nå oss via mail, post och sociala medier. Hör gärna av dig om du har några frågor.

Portal Restaurant
St Eriksplan 1
113 20 Stockholm
08-30 11 01

info@portalrestaurant.se